PRAVNI FAKULTET UNIVERZITETA UNION U BEOGRADU

ORGANIZUJE

OSNOVNU OBUKU ZA POSREDNIKE (MEDIJATORE)*

Bulevar maršala Tolbuhina 36, Novi Beograd

Osnovna obuka posrednika – medijatora predstavlja jedan od uslova za dobijanje dozvole za posredovanje (licence za rad medijatora) i sticanje prava na upis u nacionalni Registar posrednika.

Obuka omogućava sticanje teorijskih i praktičnih znanja i veština potrebnih za samostalno i uspešno obavljanje poslova medijatora – veština konstruktivne komunikacije, pregovaranja i primene propisa kojima se u Srbiji uređuje pravni položaj medijatora i standardi sprovođenja postupka medijacije.

Obuku sprovodi tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u oblasti medijacije, koji čine:

Program obuke sprovodi se pet radnih dana, u vremenu od 15-20h, a u skladu sa Pravilnikom o programu obuke za posrednika (Sl. glasnik RS, broj 146/2014).

Naknada za pohađanje obuke iznosi 35.000 dinara i uključuje edukativne materijale za učesnike, osveženje tokom pauza i sertifikat o završenoj obuci. Svi polaznici obuke na poklon dobijaju i knjigu Medijacija – teorija, pravo i praksa, autorki prof. dr Nevene Petrušić i prof. dr Jelene Arsić.

Ukoliko želite da se prijavite za obuku, molimo Vas da popunjen prijavni formular pošaljete na mail medijacija@pravnifakultet.edu.rs.

Detaljnije informacije u vezi sa obukom takođe možete dobiti putem medijacija@pravnifakutet.edu.rs ili telefonom na broj +381 11 2095 502.

Prijavni formular možete preuzeti ovde.

*Fakultet je Rešenjem Ministarstva pravde, broj 740-09-00979/2019-22 od 19.07.2022. godine, akreditovan za sprovođenje osnovne obuke posrednika.