Dobrodošli na stranicu Alumni kluba Pravnog fakulteta Univerziteta Union u Beogradu!

Ovde možete pronaći informacije o poslovnim prilikama, mogućnostima stručnog usavršavanja, saradnje i povezivanja između članova i članica Alumni kluba Pravnog fakulteta Univerzitata Union u Boegradu i drugih relevantnih subjekata.

Alumni klub Pravnog fakulteta Univerziteta Union u Beogradu je osnovan sa ciljem da očuvamo kontakt sa našim diplomiranim studentima i studentkinjama i sa željom da im budemo podrška u pronalaženju prilika za dalje profesionalno usavršavanje i zapošljavanje.

Alumni klub čini više od 1000 diplomiranih studenata i studentkinja našeg Fakulteta. Naši diplomirani studenti i studentkinje zaposleni su u Vladi Republike Srbije, ministarstvima, sudovima, Rapubličkom javnom pravobranilaštvu, advokatskim kancelarijama u zemlji i inostranstvu, kancelariji Zaštitnika građana, Gradskoj upravi grada Beograda i drugim lokalnim samoupravama u Srbiji, Agenciji za borbu protiv korupcije, Agenciji za privatizaciju, Republičkim zavodima, međunarodnim organizacijama, organizacijama civilnog društva i drugim državnim organima, organizacijama i institucijama. Mi smo ponosni na njihove profesionalne uspehe, a Alumni klub je naše mesto za zajednička okupljanja, razmenu informacija, znanja i iskustava.

Neke od uspešnih karijera naših alumnista možete videti ovde.