Prijava ispita za oktobarski (apsolventski) ispitni rok realizovaće se se od 07.10. do 09.10.2022. godine. Ispiti će se prijavljivati preko eStudent portala.

Svi studenti u okviru svog naloga imaju eNovčanik sa jedinstvenim pozivom na broj koji će koristiti prilikom svih uplata (školarina, prijava ispita, promena termina ispita, itd.). Jedinstveni poziv na broj možete videti na svom nalogu u odeljku UPLATE/ŠKOLARINE (primer elektronske uplatnice).

Studenti koji plaćaju prijavu ispita moraju imati raspoloživa sredstva na eNovčaniku pre nego što izvrše prijavu ispita. Uplatu je potrebno izvršiti najkasnije jedan dan pred početak prijave ispita, kako ne bi dolazilo do situacije da sredstva nisu proknjižena.

Instrukcije za uplatu
Primalac: Pravni fakultet Univerziteta Union u Beogradu, Bul. maršala Tolbuhina 36, 11070 Novi Beograd
Svrha uplate: Prijava ispita
Model: 97
Poziv na broj: videti na eStudent portalu
Iznos: po izboru, ali je bitno da bude tačan ili veći od iznosa koji vam je potreban za prijavu ispita (voditi računa o srednjem kursu NBS i o tome da banka kurs računa sa četiri decimale npr. 117,1234 din.)
Račun primaoca: 160-322641-19
Način prijave ispita:
Kada student pristupi prijavi ispita dobija spisak ispita koje može da prijavi. Student označava ispite koje želi da polaže i prijavljuje ih. Student prilikom prijave ispita može da bira termin polaganja ispita kao i ispitivača. Student nema ograničen broj ispita koje može da prijavi. 
 

Napomena: Uslov za prijavu ispita su izmirene finansijske obaveze prema Fakultetu koje su dospele na naplatu u skladu sa predračunom i planom otplate koji su generisani prilikom upisa kao i regulisan status za školsku godinu 2022/23.

U slučaju tehničkih problema potrebno je obratiti se Marku Ceniću na email marko.cenic@pravnifakultet.edu.rs ili na broj telefona 060/077-8-114 (putem Viber, WhatsApp, Telegram ili Signal aplikacije)