Beogradska otvorena škola raspisuje konkurs za upis jubilarne, 30. generacije obrazovnog programa Studije budućnosti! Ako studiraš na nekom od beogradskih univerziteta, imaš do 27 godina i želiš da se lično i profesionalno razvijaš, ovo je program za tebe!

BOŠ svojim studentima pruža:

  • Predavanja i radionice;
  • Program stažiranja;
  • Alumni2Students  program mentorstva;
  • Podršku u izradi završnog projekta.

Program Studije budućnosti daje ti znanja iz različitih sfera savremenog života, kao i mnoge prilike u daljem profesionalnom usavršavanju.

Kroz sve ove aktivnosti grupa mladih i ambicioznih ljudi radiće na sopstvenom razvoju – kroz grupne psihološke radionice, čitanje i debatovanje u okviru književnog kluba, putovanje i mnogo toga drugog.

Studije budućnosti su obrazovni program na kom se znanje stiče i deli na jedinstven način. To je prilika za ambiciozne i svestrane studente i studentkinje da razvijaju kritičko mišljenje, originalnost i volju za saznanjem. Program je namenjen onima koji će u oktobru 2022. godine imati do 27 godina i biti studenti/kinje završne godine, apsolventi/kinje ili studenti/kinje master studija na nekom od beogradskih univerziteta.

Izbor studenata za Studije budućnosti odvija se u tri faze:

  • Prijavljivanje kandidata,
  • Testiranje,
  • Intervju i konačan izbor.

Konkurs je otvoren do petka, 8. jula do 23:59h.

Sve informacije o načinu prijavljivanja možete pronaći u sledećem dokumentu.

Takođe, sve dodatne informacije o programu kao i odgovore na tvoja pitanja možeš dobiti na Info danu povodom upisa jubilarne 30.generacije Studija budućnosti, koji će se održati 8. juna u 11:00h. Info dan će biti realizovan u prostorijama Beogradske otvorene škole (Bulevar oslobođenja 177, Beograd), a za ovaj događaj se možeš prijaviti putem mejla upis2022@bos.rs.