ICS LLC je američka kompanija koja se bavi sprovođenjem različitih vrsta projekata velikih svetskih donatora širom sveta. Svake godine (izuzimajući poslednje dve pandemijske godine) u odabranim predstavništvima matične kompanije organizuju se Mentorship programi kojima se putem višemesečne plaćene prakse studentima završne godine fakulteta omogućava sticanje praktičnog iskustva kroz rad na realnim problemskim zadacima.  Svi učesnici ovog programa imaju konstantnu podršku senior eksperata koji ih prate i usmeravaju njihov rad. Najboljim učesnicima programa može biti ponuđen stalan radni odnos po završetku redovnog školovanja ili završetka programa.

Plaćena praksa je na nivou punog radnog vremena, sa izuzecima za dane u kojima kandidat ima zakazan ispit na fakultetu.

Studenti koji su zainteresovani za učešće u programu trebalo bi da dostave svoju kratku biografiju na e-mail dajana.radulovic.marincic@icsworldgroup.com, kako bi bili kontaktirani za zakazivanje termina za razgovor, posle čega sledi proces selekcije onih koji će učestvovati u programu.

Studenti koji budu izabrani treba da se prijave prof. dr Slađani Jovanović na: sladjana.jovanovic@pravnifakultet.rs, odnosno da dostave kopiju potvrde o učešću na praksi po njenom završetku.