Loading dogodki

Studenti o nama

 • Pravni fakultet Univerziteta Union u Beogradu jeste fakultet koji se razlikuje od ostalih pravnih fakulteta upravo zbog svog sistematičnog i kvalitetnog pristupa prema studentima. Ono što odlikuje ovaj fakulteta jeste velika angažovanost i posvećenost profesora svojim studentima, ali i gvozdena disciplina i marljiv rad koji od studenata prave budeće odgovorne i kvalitetne pravnike pravosudnih i svih drugih profesija u kojima je prisutnost pravnika neizostavna. Na Pravnom fakultetu Univerziteta Union u Beogradu niste samo broj, vi ste pravnik, vi ste budućnost.

  Novica Radović, diplomirani pravnik
   
 • Pravni fakultet Univerziteta Union u Beogradu je apsolutno i bez premca najkvalitetniji pravni fakultet u Republici Srbiji. Ono što ovaj fakultet posebno izdvaja od ostalih kako državnih, tako i privatnih pravnih fakulteta, je izuzetno visoki nivo organizacije, kvalitetan i najsavremeniji studijski program i svakako najkvalitetniji nastavni kadar u državi.

  Nikola Joksimović, diplomirani pravnik
   
 • Studirajući na Pravnom fakultetu Univerziteta Union otkrio sam koliko je pravo zanimljovo. Učio sam od sjajnih, stručnih ljudi za koje studenti nikada nisu bili samo broj indeksa. Danas imam privilegiju da sa tim ljudima i radim.

  Doc. dr Aleksa Radonjić,
   
 
 
 • Ta dogodek je minil.

Ispiti – Prof. dr Slađana Jovanović

Kriminologija sa penologijom, Krivično procesno pravo

Podrobnosti

Datum:
20 januarja
Ura:
12:00 pop - 1:00 pop
Kategorija Dogodek:

Organizator

Prof. dr Slađana Jovanović
E-naslov:
sladjana.jovanovic@pravnifakultet.rs
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Učionica br. 1
Goce Delčeva 36
Beograd, Srbija 11070 Serbia
+ Google Map
Telefon:
0112095502
Poglej Prizorišče spletno stran