Loading dogodki

Uspešne karijere

  • Igor je stekao zvanje master pravnika i diplomiranog pravnika na Pravnom fakultetu Univerziteta Union u Beogradu, a diplomiranog filozofa na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

    Trenutno radi u sopstvenoj advokatskoj kancelariji, a pored toga je i koordinator kursa italijanske kulture u organizaciji opštine Garnjano i Univerziteta u Milanu. Prethodno je radio u advokatskoj kancelariji Subašić iz Beograda. Bio je saradnik u nastavi na predmetima upravno pravo i ustavno pravo na Pravnom fakultetu Univerziteta Union u Beogradu. Bio je i sudijski pomoćnik u Višem sudu u Beogradu.

    Igor je autor pravne analize odluka o osnivanju pravobranilaštva jedinica lokalnih samouprava pod pokroviteljstvom Stalne konferencije gradova i opština, kao i materijala za obuku, a bio je i mentor e-obuke na temu “Dobra uprava i rodna ravnopravnost u gradovima i opštinama” u organizaciji Stalne konferencije gradova i opština. Bio je i konsultant na projektima: “Popis poslova po sektorima na svim nivoima vlasti u Republici Srbiji”, Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave za sledeće oblasti: veterina, zaštita bilja, zaštita životne sredine, obrazovanje i “Popis poslova po sektorima na svim nivoima vlasti u Republici Srbiji”, Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave za sledeće oblasti: poljoprivreda, prostorno planiranje i urbanizam, zdravstvo. Konačno bio je i mentor e-obuke na temu “Decentralizacija i sistem lokalne samouprave u Srbiji u organizaciji Stalne konferencije gradova i opština, Beograd.

    Autor je i koautor više naučnih članaka u domaćim i stranim naučnim časopisima i koautor je praktikuma iz upravnog prava na Pravnom fakultetu Univerziteta Union u Beogradu.

     
 
 
  • Ta dogodek je minil.

Ispiti – Prof. dr Bogoljub Milosavljević

Ustavno pravo, Upravno pravo (Velika sala)

Podrobnosti

Datum:
30 avgusta, 2021
Ura:
12:00 pop - 2:00 pop
Kategorija Dogodek:

Organizator

Prof. dr Bogoljub Milosavljević
E-naslov:
bogoljub.milosavljevic@pravnifakultet.rs
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Pravni fakultet Univerziteta Union u Beogradu
Bulevar maršala Tolbuhina 36
Beograd, Serbia 11070 Serbia
+ Google Map
Telefon:
+381112095502
Poglej Prizorišče spletno stran