Loading dogodki

Uspešne karijere

  • Ines je dvogodišnje master studije iz prava ljudskih prava i intelektualne svojine završila je na Univerzitetu Lund u Švedskoj kao stipendista Švedskog instituta, gde je odbranila master tezu na temu farmaceutskih patenata i pristupa osnovnim lekovima – „Pharmaceutical Patents, Right to Health and Access to Essential Medicines: A Human Rights Critique“. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta Union u Beogradu

    Trenutno radi u kompaniji RICOM Publishing d.o.o., koja se bavi zaštitom autorskih prava muzičkih autora i koja je licencirani zastupnik kompanije Universal Music Publishing Group za teritoriju Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Od januara 2016. godine član je Upravnog odbora Organizacije muzičkih autora Srbije (SOKOJ) kao predstavnik domaćih izdavača (publisher-a).

    Pripravničku praksu kao advokatski pripravnik obavila u Advokatskoj kancelariji Antunović. U nevladinoj organizaciji SHARE Defense bavila se pravnim istraživanjem iz oblasti zaštite podataka o ličnosti, privatnosti, slobode medija, pristupa informacijama od javnog značaja i mnogih drugih oblasti kojima se ova organizacija bavi. Radila je i kao saradnik istraživač u pravnom timu Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije, u sporu Hrvatska protiv Srbije pred Međunarnodnim sudom pravde u Hagu.

    U časopisu „Pravni zapisi“ je 2014. godine objavila je članak na temu „Farmaceutski patenti: Opšte karakteristike i aktuelna pitanja u međunarodnopravnom kontekstu“.

     
 
 
  • Ta dogodek je minil.

Ispiti – Mast. rod. stud. Ankica Dragin

Engleski jezik I, Engleski jezik II, Engleski jezik III, Engleski jezik IV

Podrobnosti

Datum:
18 januarja
Ura:
11:00 dop - 1:00 pop
Kategorija Dogodek:

Organizator

Mast. rod. stud. Ankica Dragin
Telefon:
+381112095502
E-naslov:
ankica.dragin@pravnifakultet.rs
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Srednja sala
Goce Delčeva 36
Beograd, Srbija 11070 Serbia
+ Google Map
Telefon:
+381112095502
Poglej Prizorišče spletno stran