Loading dogodki

Uspešne karijere

 • Luka Prelević je stekao zvanje mastera u oblasti međunarodnog menadžmenta na zajedničkim akademskim master studijama na Univerzitetu Bocconi i univerzitetu u Kelnu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta UNION u Beogradu, gde mu je dva puta bila dodeljena stipendija koju dobijaju tri studentkinje ili studenta sa najvišom prosečnom ocenom u generaciji i bio je student koji je najbrže završio osnovne studije u istoriji Univerziteta.

  Trenutno je konsultant u kompaniji McKinsey – najvećoj konsultantskoj kući na svetu, u kojoj je pomogao osnivanje njene beogradske kancelarije. U okviru McKinsey-a Luka je radio po celom svetu, uključujući i Singapur, Koreju, Južnu Afriku, Hong Kong, SAD, Maleziju, Italiju, Nemačku, Veliku Britaniju, Francusku i druge zemlje.

  Luka je takođe suosnivač Inspiron Solutions – kompanije za razvoj softvera i autsorsing, i Energy Premier – platforme za trgovinu električnom energijom.

  Prethodno, Luka je položio pravosudni ispit i radio je kao advokat u Advokatskoj kancelariji “Božo Prelević”, a radio je i za: LEX League of Experts NGO, Merrill Lynch, AT Kearney i Henkel.

  Luka je pobednik GESS-a, Minhen, Nemačka – najvećeg evropskog takmičenja u socijalnom preduzetništvu. Pored toga, tokom studija bio je suosnivač Cuora Consulting–a, udruženja studenata koje pruža besplatne konsultantske usluge nevladinim organizacijama, a koje se nedavno proširilo i obuhvata nekoliko univerziteta.

   
 
 
 • Ta dogodek je minil.

Ispiti – Doc. dr Vladimir Crnjanski (Građansko procesno pravo)

Građansko procesno pravo

Podrobnosti

Datum:
14 decembra, 2021
Ura:
10:00 dop - 11:00 dop
Kategorija Dogodek:

Organizator

Doc. dr Vladimir Crnjanski
E-naslov:
vladimir.crnjanski@pravnifakultet.rs
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Kompjuterska sala
Goce Delčeva 36
Beograd, Srbija 11070 Serbia
+ Google Map
Telefon:
+381112095502
Poglej Prizorišče spletno stran