Loading dogodki

Uspešne karijere

 • Milica Kostić je kao student generacije diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta Union, a zvanje mastera pravnih nauka stekla je na Pravnom fakultetu Univerziteta Mičigen kao Hugo Grotius postdiplomski stipendista.

  Milica je trenutno direktorka projekta u američkoj pro bono advokatskoj kući, the Public International Law and Policy Group u Vašingtonu, gde radi na dokumentovanju teških kršenja ljudskih prava u oružanim sukobima.

  Ona je prethodno bila direktorka pravnog programa Fonda za humanitarno pravo gde je rukovodila istraživanjem kršenja ljudskih prava u ratovima u bivšoj Jugoslaviji, monitoringom suđenja za ratne zločine, zastupanjem žrtavaratnih zločina u parničnim i krivičnim postupcima, kao i međunarodnom saradnjom u oblasti istraživanja i dokumentovanja kršenja ljudskih prava.

  Kostić je stažirala u Međunarodnom krivičnom sudu za bivšu Jugoslaviju u Hagu i radila kao pripravnica u advokatskoj kući Freshfields Bruckhaus Deringer u Parizu, u odeljenju za arbitražu. Takođe je radilakao asistentkinja na Pravnom fakultetu Univerziteta Union u Beogradu na predmetu međunarodno javno pravo.

  Milica je urednik i autor destina publikacija u oblasti tranzicione pravde.

   
 
 
 • Ta dogodek je minil.

Ispiti – Doc. dr Slobodan Vukadinović

Međunarodno privredno pravo, Međunarodno privatno pravo, Osnovi građanskog i privrednog prava, Arbitražno pravo

Podrobnosti

Datum:
14 decembra, 2021
Ura:
1:00 pop - 5:00 pop
Kategorija Dogodek:

Organizator

Prizorišče

Učionica br. 3
Goce Delčeva 36
Beograd, Srbija 11070 Serbia
+ Google Map
Telefon:
+381112095502
Poglej Prizorišče spletno stran