Uspešne karijere

 • Luka Prelević je stekao zvanje mastera u oblasti međunarodnog menadžmenta na zajedničkim akademskim master studijama na Univerzitetu Bocconi i univerzitetu u Kelnu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta UNION u Beogradu, gde mu je dva puta bila dodeljena stipendija koju dobijaju tri studentkinje ili studenta sa najvišom prosečnom ocenom u generaciji i bio je student koji je najbrže završio osnovne studije u istoriji Univerziteta.

  Trenutno je konsultant u kompaniji McKinsey – najvećoj konsultantskoj kući na svetu, u kojoj je pomogao osnivanje njene beogradske kancelarije. U okviru McKinsey-a Luka je radio po celom svetu, uključujući i Singapur, Koreju, Južnu Afriku, Hong Kong, SAD, Maleziju, Italiju, Nemačku, Veliku Britaniju, Francusku i druge zemlje.

  Luka je takođe suosnivač Inspiron Solutions – kompanije za razvoj softvera i autsorsing, i Energy Premier – platforme za trgovinu električnom energijom.

  Prethodno, Luka je položio pravosudni ispit i radio je kao advokat u Advokatskoj kancelariji “Božo Prelević”, a radio je i za: LEX League of Experts NGO, Merrill Lynch, AT Kearney i Henkel.

  Luka je pobednik GESS-a, Minhen, Nemačka – najvećeg evropskog takmičenja u socijalnom preduzetništvu. Pored toga, tokom studija bio je suosnivač Cuora Consulting–a, udruženja studenata koje pruža besplatne konsultantske usluge nevladinim organizacijama, a koje se nedavno proširilo i obuhvata nekoliko univerziteta.

   
 
 

Dobrodošli na Pravni fakultet Univerziteta Union u Beogradu!

 

Da učite i naučite u prijateljskom okruženju!

 

Zašto Pravni fakultet Univereziteta Union u Beogradu?

 
 

Kalendar dešavanja